Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag

Ensam, liten, stark, solig

varför så orolig

vindarna vänder, varför inte leva som jag lär

att vara den jag är

stort, intensivt, viljestarkt, oändligt

förgängligt, föränderligt

sinnena, känslorna, människorna

de hämtas ur mitt innersta, när livet slipper mig ur klorna

Låt mig leva som jag, ensam, misslyckad

med skatten uppstyckad

och avnjuten




Fri vers av Shambalaman
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrkan i dina ord avslöjar en obändig livskraft.
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Shambalaman
Shambalaman