Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vice Universa

Vi lämnar spår
samlas under naglar
din kod lever
i en millimeter hårstrå
du finns
i ett gram hudavskrap
du är
ditt tandavtryck

Andetag kondenserar
mot rummens spegelyta
avslöjar våra steg
vridna i mikroskopiska spiraler

Våra spår
leder ut
bort härifrån

Vi kom som en gryning en gång
ett växande ljus i horisonten
vi blev en dag här
och nu när det skymmer
håller vi hårt
i alla bevis




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 637 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så groteskt klockade och maskinifierade vi är! Använde du inte ditt kort var du inte där och var du inte där så är du inte kosher och är du inte kosher är du inte en av oss och är du inte en av oss kommer Bingo Rimér aldrig att ringa!
2012-01-01

  madinsane
du vet om det va..!? att du är grym. liksom for real.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand