Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har upphovsrätt på alla mina texter. Detta gäller i samtliga fall då inget annat nämns. © Felz


Felz

2011 - 08 - 20, dagen mitt hjärta blev helt igen.

Att skriva är en sorts terapi för mig. Istället för att låta tankarna föra mig in på mörka områden låter jag pennan teckna vad min hjärna säger mig. På detta sättet kan jag själv förstå vad jag tänker och dimman lättar oftast, i alla fall en aning.

Jag kommer att försöka datera mina texter så gott jag kan så att jag eller andra kan förstå och komma ihåg att allt som skrivs är inte nödvändigtvis relevant idag. Men kanske var det livsviktigt igår eller kommer vara det imorgon.




Fri vers av Felz
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-09-21 22:55



Bookmark and Share


  Therés
<3 en text som väcker en längtan hos mig om att få läsa mer texter framöver. Om tiden som varit...tiden som är nu och även kanske också tankar om framtiden. Och jag håller med. Att få skriva av sig då och då kan betyda väldigt mycket...kanske allt?
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Felz