Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vår dikt som är skriven 2008


en dikt till våren

Vårens tidiga dagar är här vintern tar farväl tackar och går för i år
dagarna blir ljusare och lägre och varmare till glädje för alla som sitter inne och fryser myser men våren kärleken
spricker genom alla själar fattiga och rika är vi alla lika
med hopp hopp och åter hopp i vårens varma vindar




Fri vers av Son av solen
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En varm och fin text.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen