Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets trappa

Livet blir vad man gör det till

inte vad som händer än utan hur man väljer att göra något

Åt eller av situationen

omständigheterna fixa till sitt liv med dom mynten man är

Skyldig ödet eller livet

man väljer själv om man vill gå upp för livets trappa

Eller falla till des fot

och sitta där och gråta

eller ta sig i kragen och ge sig fan på

Att man ska klara det

fråga mig jag vet våga älska någon trots omständigheter

Varför inte använda omständigheterna till något positivt vända på kakan bryta

trenden

Man väljer själv vad man vill göra åt men sitt liv jag vet jag vet




Fri vers av Son av solen
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerande.

Fint.
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen