Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död horisont

Horisontlösa
följer vi din viskning
som bärs över havet
likt flaskpost
till en okänd kust
Ilandfluten, söndertrasad
av klipporna,
ligger den försvunna horisonten
på stranden,
den som bar vårt hopp
Sådan blev vår längtans bortom
Någon före oss har
grävt ner sin kompass
djupt i sanden
för att utan återvändo
besegla sitt öde




Fri vers av Nitram P
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-02 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P