Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummen


Tiden går
genom tysta rum
Tomhet inväntar tomhet

Steg som bar långt bortom
spegelns räckvidd
har ännu inte återvänt

Snön faller
utan att någon
stampar i farstun

Rummen bryr sig inte
om årstider
utan lyssnar inåt
mot något djupt förborgat,

som anas i spegeln
när ingen ser,
av människan bortglömt,
kvarglömt




Fri vers av Nitram P
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 20:40



Bookmark and Share


  Jaseph
En dikt som beskriver rummen
utan oss människor. Jag får
en känsla av en stor övergiven
byggnad. Människor har
funnits här, men inte längre.

Ändå finns tiden, ändå
finns väder och årstider
och mystik.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P