Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Forntidens himmel
välver sig
ännu obesjungen
medan språket trevar
Det första ordet
på jorden
viskas tätt intill örat
på någon
som plötsligt förstår

Den sena himlen
rämnar likt
en spegel
medan tystnaden trevar
Det sista ordet
på jorden
viskas tätt intill örat
på någon
som redan är död




Fri vers av Nitram P
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-06 14:55



Bookmark and Share


  Celticgirl
En fin liten textsaga om orden!
2011-10-06

  Daniel_78 VIP
"Det första ordet
på jorden
viskas tätt intill örat
på någon
som plötsligt förstår"
- klass på det här!

Plus i kanten för rytmen.
2011-10-06

  zallander
oj oj oj, less is more
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P