Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen


I skogen var allt tyst
De kala grenarna
teg i vinden

Men det fallna lövet
som sjönk allt djupare i mullen
mindes koltrasten
som trotsat mörkret

Ännu när snön kom
och förtog det sista ljuset
hördes i lövets erinran
musik som ledde tanken
till nattljusa himlar
och ljumma briser
som vibrerade av liv

Till slut slukades minnet
av den stora tystnaden
som härskade oemotsagd
i sitt rike




Fri vers av Nitram P
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P