Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln


Som i en glömsk gammal spegel
glider livet förbi
Trots alla ansikten
som kommit och gått,
alla släktled
som förseglat sina öden,
formar ramen sin tysta vokal
ut över det tomma rummet
Glömda av glaset,
utan spår, går själarna
att söka sin spegelbild




Fri vers av Nitram P
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-10 19:13



Bookmark and Share


  jacqueline VIP
Jag gillar ditt val av liknelsen med spegeln och ramen. Det passar till diktarjagets betraktelse. Fint skaldat!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P