Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Rid mig mot de glödande stjärnorna, låt kroppar brinna

Mot nattsvart himmel blir vi till eldklot, sprakande

Virvlande förenas vi med vintergtan, vi är enade

Fönstret mot universum står på glänt, hänförande är alltet..

Där, först där, ser vi att vi ÄR för alltid..






Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-11 19:31



Bookmark and Share


  LassO
stjärnglans....
2011-10-11

  Rasehorn
Oerhört vackert ! varenda mening i dikten är perfekt : ) gillas starkt.
2011-10-11

    ej medlem längre
mmm ... sensuellt vacker
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP