Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinde


Kärleken är blind
Jag har flyttat in
i ditt hjärtas kamrar
som saknar fönster




Fri vers av Nitram P
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-11 23:30



Bookmark and Share


  walborg
Så vackert och så rart och överraskande - roligt blir det
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P