Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan att veta om man vill


Att spy för sitt liv..

Lukten som gör näsor rynkade
och färgen gör det svårare att se sanningen
Ingen hör för det är hemskt
Ingen vill för alla vet redan att det gör ont
att kräkas upp sitt hjärta och sin själ
Sysselsätta sig med att äta tills man inte längre orkar
Och att fingra struphuvud tills man dör




Fri vers av Elsa
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-01-11 17:37



Bookmark and Share


  karamellen
Ja,den här texten plockar verkligen ram ätstörningens kärna.Bra!Funderar dock om ordet "frän" behövs?Bara en tanke...
2006-01-12

    ej medlem längre
Sista raden är bara såå bra.

Ett tips vore kanske att ändra till:
Sysselsätta sig med att äta tills...
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa