Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

-Få mig? Ingen FÅR mig.
De ville jag skrika åt dig men jag ser ju att jag redan gjort dig ledsen en gång idag och jag tror det räcker. Det gör ganska ont i mig när du gråter. eller när du bara tystnar. Kanske e de värre. Kanske e de för min egen skull jag inte skäller på dig mer än jag gör. Eller skäller de gör jag nog inte. Jag är ju bara ärlig. Jag talar om sanningar för dig som du inte vill höra och då blir du ledsen. Fast jag skäller på dig ibland. Jag vet.

Det är då du frågar om du kan få mig tillbaka.

Du vet. Ingen får mig. Särskilt ingen som bara vill ha mig för att slippa tanken att någon annan har mig. Men som jag skrev nyss så har ingen mig. Kommer aldrig att hända att någon får mig.

Det här är bara en tanke.
En sån man får mitt i natten.
En sån som man ångrar imorgon.




Fri vers av Elsa
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-16 01:13



Bookmark and Share


  Roza
Dina ord ger mig rysningar och gåshud över hela kroppen.
2008-06-13

  Herself
du är knäpp<3
2006-10-16

  Davidoff
Vackert!

Den här texten gick rakt in i hjärtat på mig....
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa