Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott


Bortom horisonten
ropar uppbrottet
i gryningen

Kanske en berättelse,
åtminstone en början

På gränsen till det oläsbara
finns det avlägsna landet
avklätt alla drömmar

Vid vägkorsningen
ligger skylten kullvräkt
av vinden som letar efter något
i alléernas lövverk
och finner en stenstod
med öppna armar

Inne bland granarna
står en spegel som visar

den andra skogen




Fri vers av Nitram P
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-13 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P