Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku X 4

En svala flyger
in i spegeln men hittar
inte ut igen

Gång på gång flyger
den mot rutan utan att
kunna ta sig ut

Till slut tröttnar den
och börjar se sig omkring
i spegelvärlden

Nånstans därinne
flyger fågelns spegelbild
över fält och äng




Bunden vers (Haiku) av Nitram P
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P