Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparsam kärlekshud

Kärlekshud och ett trånande öga
bevarar du tanken en dag till
eller förgör du en het
sammanfattning imorgon?

Jag gör vad jag vill
men orkar jag det?

Somnar ju bättre
om man är lite varm
och utmattad.


Men kärlekshud får vänta
bara en dag till
men innan allt exploderar
ska jag kyssa ditt hår.




Jag lovar.




Fri vers av Teo Z
Läst 663 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-12 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teo Z
Teo Z