Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgrävning

Liksom vatten
från ett skepp som bärgas
läcker mörker ut genom
ödegårdens trasiga fönster
Trädets skugga spjärnar mot ljusets rörelse
men glider genom dagens timmar
mot sin upplösning
Arkeologen gräver
efter en djupare mening
med förgängelsen
och finner långt under marken
sin spegelbild




Fri vers av Nitram P
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P