Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förgångnas snö

Snö från en avlägsen tid faller
och lägger sig som en fornhinna
över markens samtid
En pojke kastar en snöboll
i grådiset
utan att veta att det är
en medeltida projektil
Det händer nämligen ibland
att tiden, utan någon
djupare anledning,
råkar korsa sitt spår
liksom pojken
som springer fram och tillbaka
över förflutenhetens snötäcke




Fri vers av Nitram P
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 00:44



Bookmark and Share


  Anira VIP
WOW!!!!!

Säjer jag nu......den här tycker jag så mycket om

Den gav mig aha uplevelse....de där glimtarna i från dåtiden i nutiden


Bravo!!!!!!!!!!!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P