Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilden


Spegeln vill dig något nattetid
-Kom, viskar den. Kom till mig…
Du kommer och likt gräsanden
doppar du dig i bilden av dig själv
Bakom glaset smyger månen
med små steg över himlen
liksom för att inte väcka någon
Ovan stjärnorna
råder Guds spegelbild
En främmande skugga
rör sig därinne bakom rutan
och viskar:
-Det är du som är spegelbilden




Fri vers av Nitram P
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-10-22 18:52



Bookmark and Share


  Anira VIP
Vilken vacker text.....tycker mycket om den

Allting orden ..tankarna den lämnar .....

Tack!!!!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P