Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Ensam vandrare på höstväg
Hungern håller jämna steg
Grenar som blyertsstreck
Evigheten i ryggsäcken

På natten viskar museets tavlor
i munnen på varandra,
alla med sin berättelse

Ett fiskstim av toner
blänker till på ett tecken
av en osynlig hand
Musiken vet något

Första gången du fick syn på månen
log den
och du log tillbaka




Fri vers av Nitram P
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 20:24



Bookmark and Share


  Anira VIP
Ännu en underbar text av dej

Gillar ditt sätt att skriva
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P