Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till havet


Jag sitter i aftonträdgården
och skriver brev till havet,
en hälsning från inlandet

Rhododendronbusken
doftar på ett främmande språk
som jag förstår

Inifrån huset spelas Bach
Tonerna har upprest
sitt eget kosmos
som jag färdas genom

Musiken, allas vårt modersmål,
säger att allt är perfekt,
precis som avsett,
men vet att när tiden är mogen
inträder en tystnad utan öron,
en evig paus,
djupare än havet




Fri vers av Nitram P
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-26 00:00



Bookmark and Share


    Anneli A
Kanon bra tycker jag!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P