Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som barn är man alltid diktare. Sen blir man avvand, i de flesta fall. Stig Dagerman


Pantbrev


Någonstans på vägen
är det många som lämnat in
sina vidseende barnaögon,
och glömt be om en kopia av kvittot.




Fri vers av _Mian_
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-01-29 20:29



Bookmark and Share


  noname_realmind
Fyndigt om de vidseende barnaögonen.
Det är ju det där med kvittot; det måste man
ALLTID spara... attans slarv.. :)))
2006-02-01

  Shininkagemusha
*ler melankoliskt* Jo, det är nog sant.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_