Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från skuggorna...

Från skuggornas rike
räcker ett barn fram sin gåva,
till ett annat barn,
och hoppas att bli bemött
som vuxen.

Från skuggornas rike
sänder jag dig min kärlek
och hoppas att bli bemött
som vuxen.

Som skuggornas like
sträcker sig ett barns närvaro
ut ur en vuxen,
trotsigt
mötande den altruistiske egocentrikerns
honungsdrypande kärlekskakor.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-01-12 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson