Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden...

Jag åt middag med döden idag,
min intimaste vän.
Jag älskade med döden inatt,
min trognaste älskarinna,
mitt livs passion.

Jag sjöng duett med döden i gryningen.
Vi sjöng \"Lebenstraum\".




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-19 23:53



Bookmark and Share


  Ninashine
Första versen är plagierad, tror jag, men anars är den här dikten ett bra exempel på invandrarens längtan efter att få bli ett med resten av Sverige. Ett riktigt hyggligt försök.
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson