Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur..

Jag kallas omformaren.
Jag käkar litteraturens
fibrer
och
skiter böcker.
Jag dricker bläck
och
skriver kärleksbrev
i
varje urinoar.
Först
Bibeln till frukost
sedan
Das Kapital till lunch,
Mein Kamp till middag
och
Playboy till natten.
Jag är den bildade
vilden.
Först citerar jag Shakespeare
sedan
hyllar jag Arne Anka.
Jag är den rektala dokumentförstöraren
som
får dina rosor att blomma
i
kulturens senaste dynga.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-01-12 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson