Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad


Trots allt
Du går igenom spjutskarpt
Väller in som en flodvåg
River allt i din väg
Absolut hänsynslös
Jämnar mig med marken
Utplånar varje ny början till tanke
på att resa mig upp

Sluta, sluta, sluta
Sluta betyd
Sluta dra fram
Sluta skölj över
Sluta förstör mig

Återgå till havet, upplös dig
och jag ska troligen komma springande
Kasta mig i djupen
Förlora mig där




Fri vers av Ann JM
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann JM