Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnadsöde

Nej, du ser inte din inre glöd.. Det vackra du förmedlar

Skuggors mörka sliter din personlighet itu. Skräms

Guldet i din aura är utsuddad, men synlig i mitt hjärta

Småjävlar tassar runt ditt liv, stjäl vår tid. Slår ihjäl din kropp

Ditt innersta är sönderslaget, obarmhärtigt skövlat

Men tänk.. Ännu står du. Kämpar. Lever




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-30 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gigantisk inlevelse i dessa ord

Du berör!!!
2011-10-30

  Suzy med punkterna
En fantastiskt stor text.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP