Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från hjärtat


Nattlig aggression

Facebook suger. Ni suger. Du suger. Suger så mycket. Mycket mer än allt annat. Allt annat som är så jävla sämst. Sämst som facebook. Facebook suger.




Fri vers av Miss matched
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 00:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
håller med dig
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss matched

Senast publicerade
Nattlig aggression
* Se alla