Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kramar min pojke mer och mer





Han vrider just av sig
det sista lagret föräldrasnusk.

Han ger sig av.

Allt längre bort.

Allt längre och längre tid.

Vi kramas och kysser varann
för att säga ingen vill dö
utan den andre.

För att kunna bearbeta det
att vi måste.

Att det finns ett
vi inte rår över.

Inte ens med vårt
kärleksförbund.

Ja vi har bytt tårar.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 18:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det gör en varm i hjärtat att läsa
2011-11-03

  Lavinia Röd
Underbart!
2011-11-03

  Pirjo VIP
det finaste...
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP