Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oanvändbara ord ?


1
skrovet/blasten eller blomkålen

= det gröna på jordgubben


2
chad

= den lilla papperscirkeln som faller på golvet efter att du använt en hålslagare


3
Triohålning

= de fyra hålen som hålslaget gör i papperet


4
schajas

= skojare


5
spirreröv

= sup


6
sillstrypare

= specerihandare/livsmedelshandlare/knodd


7
skvättEn ( ej att förväxla med skvÄtten )

= lättskrämd




Skapa | Skriva av Gunnar Hilén VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-07-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP