Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han skimrar för mig

Hur ser jag honom?

Han är ett ljus
på andra sidan jorden.

Han skimrar för mig.

Så länge han skimrar för mig
kommer min själ
att sträva mot ljuset.




Övriga genrer av Paulina LH VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-14 11:28



Bookmark and Share


    Realness
sådär känner jag mig precis nu. tack, att någon annan kunde sätta ord för jag kände mig oförmögen.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP