Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret pulserar


mörkret pulserar,

väckarklockan spinner tross

av mina ekon




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-18 10:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är lustigt eller olustigt, tanken att texten likt en tavla alltid skall säga en något. Men det finns ju tavlor och tavlor...
2017-04-11

  tom boreland
härlig
2014-08-18

    ej medlem längre
Både tid och rum, trevlig.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP