Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas ändå

Du är för mäktig
För ett ringrostigt hjärta

Jag hoppas ändå




Bunden vers (Haiku) av Grizzly
Läst 1080 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-14 23:28



Bookmark and Share


  mysanpysan
eller ens värsta fiende
2006-01-15

  Missi VIP
ja hoppet är ens bästa vän.
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly