Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig inte en handske för att hjälpa mig hålla mitt grepp, ge mig istället lärdom om hur jag själv kan göra det.


Inte nu, inte någonsin

Ett fast handtag

Jag skall icke släppa taget

Inte nu

Mörkret under mig

Du skall inte få ta mitt liv

Inte nu

Mitt hjärta skriker

Du skall inte svika mig

Inte nu

En känsla driver mig framåt

Greppet blir allt lösare

Men det skall inte sänka mig ner i mörkret

Inte nu

Den fasta marken under mig

Som en befrielse

Greppet släpper

Hjärtat lättar

Mitt sinne tilltalar mig

Du klarade dig

Jag skall inte svika dig

Inte nu, inte någonsin




Fri vers av Zac Fransson
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 01:30



Bookmark and Share


    Silverbjer
Gripande!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson