Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt no 21, Jag vill

jag vill vara
den du ser dig själv i
någon som tar emot allt du har att ge
ditt svar och din trygghet

jag vill vara allt det jag kan ge dig




Fri vers av knegolf
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-01-16 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf