Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats

Jag har börjat fundera
över den räta linjens plats
i mina inre landskap

Jag tror att den finns där
som ett

påfund

för påfund kan man väl inte
vara utan




Fri vers av stenhur
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur