Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har bara avskytt tiden för den jämt går när allt är så underbart och stannat när man lider som mest. ush tummen ner för klockan....


Hickory dickory dock

det tickar

(jag höjer ljudet)

det dunkar, klickar

(jag håller för öronen)

det tick, tack, tickar

(och jag flyttar närmre stereon)

tick Hallå!!! tick, tick!!!

(jag orkar inte mer!)

-TYST MED DIG!!!?, skriker jag

- tystnad -

TICK, TACk, HAHA

(jag skriker och dunkar huvudet i väggen)

tick, tick, tick

(jag sitter där spikrak och stirrar på absolut ingenting)

tick, tick, tick, (och klockan fortsätter)
tick, tick, tick

tack, (avslutar jag och släcker lampan)




Övriga genrer av Hardcore_Murder
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-01-16 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hardcore_Murder
Hardcore_Murder