Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer med kärleken när vi inte får vara med och bestämma längre?



November, du var inte ens kall
och innan dig fanns de rätta orden
- Ska vi ta över Stockholm?
- Har vi så bråttom?

Jag hör hur du gråter
förstår att jag förlåter
- Vilka skulle prata om oss?
- Behövs det?

Det kanske inte värker tänker vi
Förut fanns trots allt bara tiden, nu finns du
- Kommer vi att vara ledsna då?
- Vi får se. Chansa.


Ändå tittar du på mig
som att jag redan var ett minne





Fri vers av Anaa
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-01 20:42



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
den tar och kul att du skriver såhär här
2011-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Men vänta nu...Är det inte Manhattan och Berlin man ska ta först?
2011-12-01

    tehdog
ja, dikten stinker verkligen tid.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa