Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mårdhårskärlek


Följ varsamt mina stegs riktning
låt dina tankar smeka över var hårslinga

men kliv inte i mina fotspår
så bilden av oss två faller i skugga,
utan låt närheten pensla en akvarell
i sjöskumsblått med mjuka mårdhårsdrag

då och då ska jag stanna till,
sträcka mig upp mot
din muns mjuka konturer
viska vandringsord i ditt öra

och aldrig mäta vägens längd.









Fri vers av _Mian_
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_