Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kaffe, cigaretter

Allt är en nedåtspiral, så jag gömmer mig bakom
tomma skratt, hundra lager svart kajal
röttrött läppstift, avskavt nagellack
och konstant kedjerökning

det går sådär.




Fri vers av På andra sidan livet
Läst 296 gånger
Publicerad 2011-12-11 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

På andra sidan livet