Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att skratta igen

Och med ett enda
andetag så blev allting
helt annorlunda




Fri vers av På andra sidan livet
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

På andra sidan livet