Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den där känslan, den jag aldrig kan få ned, och aldrig kan citera, den känslan.


dödskarusell



från tonår till
dekadens

dekadens slav,
ångesten

ångesten, en
fiende, en
vän

patetik,
tragik &
dramatik
är tonår,
ung

ångest är
gammal,
sliten men
stark

en risk
ett snedsteg,

en karusell.
det börjar sakta.

det börjar pirra.
det börjar snurra.
det börjar skälva.
det börjar skrämmas.
det börjar göra ont.

det börjar

om igen.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 18:40



Bookmark and Share


  Nackskott
Förjävla bra text. Applåder!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson