Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftens vilja

Vinden är luftens vilja
leker och tvingar
bär och lyfter
smeker och krossar
använder gräs eller grenar
regn eller snö för att synas
vågor drivor
för att visa oss
gripbara
obegripligheter




Fri vers av stenhur
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-29 12:22



Bookmark and Share


    Rafael
Just det
2017-04-05

  Järnkatten
En härligt musikalisk text :)!!!
2011-12-30

  walborg
Fascinerande att tänka sig "Vinden är luftens vilja ... " med konkreta konsekvenser av obegripligheten
2011-12-29

    Rolf Zandén
Du vet vad vinden går för, mycket bra skrivet.
2011-12-29

  La Magnólia VIP
En härlig känsla sveper genom dina ord ... Tycker mycket om vinden och dina rader ...
2011-12-29

  Per Blomqvist
Bra driv, allt väl?
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Träd, Gräs & Stenar som ett band hette.
Ja, som sagt, vinden blåser vart den vill och skapelsen bär vittnesbörd om en Skapare.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur