Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

när dina och mina leppar nudar varandra blir det jätte varmt inom seg.
dina leppar är röd som en ros med diamanter på.
när du rör vid mina leppar känns det som jag har brunit upp.




Fri vers av ebbamaj
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-19 16:46



Bookmark and Share


  Häst
Det här är den bästa dikt jag någonsin har läst! :D
2006-03-20

  Mandsi
Vilken fin kärleksdikt. :D
Tänkte bara hjälpa dig med rättstavning lite.

Leppar = Läppar
nudar = nuddar
brunit = brunnit

sedan tror jag att röda passar bättre eftersom du menar läpparnas färg och inte rosens färg.

Fortsätt skriva, du kommer nog bara bli bättre. :D
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ebbamaj
ebbamaj