Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jätte lite skratt men mycket komedi hihi haha


komedi

1.komedi.
-Hej! gillade du gitaren du fick i födelse present???
-nej, jag slängde den!!!
- varför???
-det var ett stort hål i mitten!!



2.komedi.
-har du hört??
-vadå??
-fotbollen som fick sparken!!



3.komedi.
-kan du läsa tiningen älskling??
-jaja!! men en fråga??
-ja fråga på??
-varför kan du inte läsa??
-vet ej??
-vet du ju??!!
- ne??
- ta dina ögon och läs!!
-jaha!! nu fatar. men nu är du lite elak!!
-va??
-ja du vet väl att jag är blind!!
-va?? det har du aldrig sagt!!
-jo om jag tänket efter mer en 100 gånger!!
-va???? det viste jag inte!!
-men nu kom jag på att du har hjärn-minnes-förlust!!!





SLUT!!!





förfatare Ebba Felicia Majmark!!




Övriga genrer av ebbamaj
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-02-17 20:53



Bookmark and Share


    leave
haha hur gulligt som helst!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ebbamaj
ebbamaj