Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är bara en klåda i ditt kön.


Närmare kan ingen komma

Stönande, hårresande smärta.
Allt på en gång. Hårt in, mjukt ut.
In ut in ut.. IN UT.
Alltid lite hårdare, lite fortare, det gör ont, själen skriker!
Du hör inte, döv av njutning.
Jag svär. Vrider mig och blundar.
Vill inte mer men du är kåt och fortsätter.
Jag försöker inte få bort dig, inte ens lite.
Har gett upp, för många år sen.
Jag ligger kvar och känner hur ditt hjärta slår
snabbare och snabbare.
När du är så nära man kan komma mig faller du ihop,
stönandes över mig.
Svetten kladdar och jag fortsätter ändå att älska dig.

Jag svär på att det aldrig ska hända igen.

Vaknar 05:25
Kall och söker värme.
Du vaknar och
allt börjar om från början!




Fri vers av Elsa
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:25



Bookmark and Share


  Herself
men oj och fy vad bra!
Du är bäst ellepelle pluttskutt!
love<3
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa