Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text om den pågående situationen mellan Iran och USA, och hur det kanske slutar.


Amerika, Irans fiende

Fartygen skall sjunka till botten av golfen och nötas bort i historien

Flygplanen skall slitas ifrån deras kungarike i luften

Stridsvagnarna skall brinna i sanden och blandas med skroten ifrån tusenåriga krig

Soldaterna skall dräpas på gatorna och deras blod skall rinna ut i vattnet och förenas med dess företrädare

Och ledarna, ledarna skall sova som barn medan deras landsmän slås för hans intressen

Denna värld vill jag icke leva i

Men krig är oundvikligt

Att kriga är det enda människan har bemästrat




Fri vers av Zac Fransson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-06 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson