Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignation

Vreden, denna äckliga urvrede
Som vaktats av en armé
Förgäves




Fri vers av Richard Danilda
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-06 15:14



Bookmark and Share


  Blåbäret
en återhållen känsla fäller lätt försvarslinjen
när den väl släpps lös
återuppbyggnadens arbete vittnar om skadan
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Richard Danilda
Richard Danilda