Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan va bra jag é!

Vinnande ruset pumpar i mina ådror likt en exatisk ungdom som går loss i kemisalen.

JAG VANN!

JAG BLEV FRISK!

Känslan av att vara oövervinnlig slår alla droger i världen!


Man förstår och uppskattar inte att vara frisk förän man varit riktigt sjuk.


Som att vara nyfödd ska jag vandra in i denna värld,med samma nyfikenhet och längtan.
Längtan efter att bli gammal och ha byggt upp ett liv,längtan efter att bygga upp ett liv,längtan efter att genomföra allt jag bara tidigare kunnat drömma om.

Jag såg in i dina ögon och du i mina,du frågade mig om jag kommer stanna på denna jord med dig,jag kunde inte svara.
Jag kunde inte säga till dig att jag planerade olika sätt att dö på,varje dag.
Vilken svikare jag kännde mig som.

För jag älskar ju dig och vill dela hela mitt liv med dig!

Men nu,nu kan jag säga att jag kommer stanna hos dig för evigt.
Tills jag dör en naturlig död.

Denna julen tittade jag ut över mina nära och kära på julafton och tänkte: Detta är den sista julen jag firar.
MEN jag hade fel!
Så in i helvette fel!

Och fy fan va glad jag är för det.

Nu ska jag ut och leva MITT LIV!






Fri vers (Fri form) av unikajag
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-07 10:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom de jag kände som knarkade, knarkade ihjäl sig, känns den här texten som en sorts upprättelse, som en sorts livsbejakande seger över, att det går att besegra den formliga cancer som begäret skapar och blir i en människas kropp och själ. Uppmuntrande i sanning.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

unikajag
unikajag